Αυτή η μηχανή ανοίγει κονσέρβες οποιουδήποτε τύπου, με ύψος κονσέρβας μεταξύ 50mm και 270mm.
Είναι εντελώς κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η συντήρηση των πιο εκτεθειμένων μερών (μαχαιριών και γραναζιών) είναι απλή – δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό.
Η κοπή και το άνοιγμα της κονσέρβας γίνονται με μία μόνο κίνηση χρησιμοποιώντας τον ίδιο μοχλό.
Μαγνητικά εξαρτήματα κρατούν το καπάκι στη θέση του.
Ηλεκτρικός κινητήρας: 220V μονοφασικός 50Hz/60Hz
Το μοντέλο ROCK 20 είναι μια ημι-αυτόματη μηχανή κοπής για σκληρά και ημι-σκληρά τυριά.
Επιτρέπει την κοπή του τυριού σε φέτες με προσαρμοσμένες διαστάσεις.
Το μοντέλο Rock 20 επιτρέπει την προσαρμογή τόσο του μεγέθους των κομματιών (π.χ. 700 γρ., 1-2-4 κιλά…), όσο και του τύπου κοπής. Διατίθενται τα εξής αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος για την προσαρμογή της κοπής:
Λείο μαχαίρι: κατάλληλο για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών;
Κύλινδρος εξαγωγής καρδιάς: εργαλείο που επιτρέπει την εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής (γνωστό ως "καρδιά" και πωλείται ξεχωριστά) επιτυγχάνοντας κομμάτια ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων (π.χ. 200-300-400 γρ…).
Συμβατό με τις μηχανές Bartoli Rock 13 και Rock 16
Διαστάσεις: 60x130x90
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Το Supramonte είναι ένα τυρί από πρόβειο γάλα με ελάχιστη ωρίμανση 60 ημερών. Η γεύση είναι ελαφρώς αλμυρή και η υφή γίνεται θρυμματισμένη καθώς ωριμάζει.
Συγκολλημένα εξαρτήματα για μηχανές του τομέα της κεραμικής, αποτελούμενα από 12 εξαρτήματα που έχουν προετοιμαστεί από μηχανή εργαλείων, στη συνέχεια συγκολλημένα και επεξεργασμένα σε τόρνο για να επιτευχθεί η σωστή εφαρμογή και συγκολλημένα στο επόμενο εξάρτημα, για συνολικά τέσσερις φάσεις ώστε να έχουμε το πλήρες κομμάτι.
Σχεδιασμένη για να κόβει το τυρί σε έναν προγραμματιζόμενο αριθμό δίσκων. Η Rock21 προσφέρει τη δυνατότητα να αφαιρεθούν από την κρούστα το πάνω και το κάτω πιάτο, χωρίς να δημιουργείται απόβλητο, και να προετοιμαστεί το τυρί για συσκευασία.
Οι δίσκοι μπορούν να έχουν σταθερό ή μεταβλητό πάχος, ανάλογα με τις παραγωγικές ανάγκες. Η μηχανή μπορεί να προγραμματιστεί τόσο για το κόψιμο στη μέση της μορφής, όσο και για την υποδιαίρεσή της σε δίσκους, με μεταβλητό ύψος.
Η κεντράρισμα του τυριού γίνεται κατακόρυφα και, αν χρειαστεί, είναι δυνατή η εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής με προσαρμόσιμο διάμετρο, για να αποκτηθούν στη συνέχεια κομμάτια με ιδιαίτερα μειωμένο βάρος. Η εξαγωγή της “καρδιάς”, στην πραγματικότητα, αποτρέπει τη δημιουργία φέτας με πολύ λεπτές άκρες, που κινδυνεύουν να σπάσουν ή να θρυμματιστούν.
Είναι προαιρετικά: τραπέζι, πλευρικοί εκτοξευτές της μορφής πάνω σε αφιερωμένο επίπεδο.
Διαστάσεις: 123x111x90
Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα
Μοντέλο ημι-αυτόματου τεμαχιστή για οριζόντια κοπή τυριού με σύρμα από ατσάλι. Η κρούστα πρώτα φρεζάρεται και στη συνέχεια τεμαχίζεται ηλεκτρικά οριζόντια μέσω ενός σύρματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Ολόκληρη η διαδικασία τεμαχισμού γίνεται χωρίς απόβλητα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- κινητή circular φρέζα για ακριβή και χωρίς απόβλητα κοπή της κρούστας
- ανάπτυξη του σύρματος μέσω τριβής και ηλεκτρικής κοπής
- διαθέσιμο και με χειροκίνητη περιτύλιξη του σύρματος
- αισθητήρες ασφαλείας για την παρουσία της μορφής
Συμβατό με Rock 20 και Rock20Plus
Αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος:
Σετ για χειροκίνητο διαχωρισμό της μορφής σε 3 – 4 δίσκους
diastaseis:950x950x1350 mm
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Δίσκος για μανδρίλια για τον τομέα κεραμικών D. 1324x21 που έχει περιστραφεί σε τόρνο SAFOP και στη συνέχεια φρεζαριστεί και τρυπηθεί σε φρέζα SACHMAN με T-τοποθέτηση.
Ειδική βίδα κατασκευασμένη από σφυρήλατο, θερμικά επεξεργασμένο χάλυβα, χονδροκομμένη και επεξεργασμένη σε πολλές φάσεις, απαιτώντας συγκεκριμένα συστήματα συγκράτησης κομματιών.
Caciotta από γάλα κατσίκας, παραγόμενη μόνο από γάλα που προέρχεται από τα λιβάδια της Σαρδηνίας. Η ελάχιστη ωρίμανση 2 μηνών της προσδίδει μια αλμυρή και αρωματική γεύση.
Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις επεξεργασίες Κοπής και Σχηματισμού διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες επεξεργασίες από ταινία.
Τα Κομμάτια που Κόβονται και Σχηματίζονται παράγονται σύμφωνα με το σχέδιο του Πελάτη και παρέχονται πλήρη με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες.
Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι:
Γεωργία
Αυτοματοποίηση και ρομποτική
Αυτοκινητοβιομηχανία
Κατασκευές
Ηλεκτρομηχανική
Υδραυλικά
Υδραυλική
Οι Τμηματικοί και Εμβαπτισμένοι Συστατικοί παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πελάτη και παρέχονται πλήρεις με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες.
Αναλαμβάνουμε όλες τις φάσεις της παραγωγής:
- Σχεδίαση και Εσωτερική Κατασκευή Μηχανισμού (με δωρεάν συντήρηση για πάντα)
- Παραγωγή Συστατικών
- Επιφανειακή και Θερμική Επεξεργασία
- Συσκευασία και Αποστολή
Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις εργασίες Τμηματισμού και Εμβάπτισης διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες εργασίες από ταινία.
Η υψηλή ποιότητα της παραγωγής Lamipress επιτρέπει εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής, χάρη στη μείωση στο ελάχιστο των εξωτερικών εργασιών και σε ένα προηγμένο και πλήρως ανιχνεύσιμο σύστημα ελέγχου ποιότητας που μειώνει το ποσοστό απόρριψης έως και 0.01%.
Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι:
- Οικιακές Συσκευές
- Ηλεκτρομηχανική
- Αυτοματοποίηση και ρομποτική
- Γεωργία
- Αυτοκινητοβιομηχανία
- Κατασκευές
- Υδραυλικά
- Μοτοσικλέτες
- Υδραυλική
- Καμπίνες
Μηχανή ημι-αυτόματης κοπής και συμπαγής για κοπή στη μέση κατά μήκος του οριζόντιου άξονα με τη μέθοδο "βράχος". Επιτρέπει την επίτευξη ενός αποτελέσματος ίδιου με την χειροκίνητη κοπή σκληρών τυριών, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα.
Κύριες τεχνικές δυνατότητες:
Κυκλική φρέζα οριζόντια, για ακριβή και χωρίς απόβλητα κοπή της κρούστας
Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της ακριβούς κεντρικής θέσης της μορφής
Διαστάσεις: 111x90x123 εκ.
Συνδυασμοί με μηχανές Bartoli: Rock 20, Rock20Plus, Rock22, Rock18
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
διαστάσεις: 111x90x123
Αυτόματη μηχανή κοπής τυριού σε φέτες με μεταβλητό ή προκαθορισμένο βάρος και διαστάσεις.
Ευέλικτο και ευπροσάρμοστο, το μοντέλο ROCK 20PLUS είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε γραμμή με άλλες μηχανές της Caseartecnica Bartoli ή αυτόνομα.
Κατάλληλο για εργασία σε γραμμή με μηχανές Bartoli ή άλλες ήδη υπάρχουσες στην επιχείρηση για την πλήρη αυτοματοποίηση του κύκλου παραγωγής.
Αριθμός κοπών προγραμματιζόμενος μέσω PLC.
Ανταλλάξιμες καμπάνες, για την τέλεια κεντρική τοποθέτηση τυριών με διαφορετικά σχήματα.
Γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση των καμπανών.
Πλήρως αυτόματος κύκλος λειτουργίας.
Εύκολα αφαιρούμενη επιφάνεια εργασίας για διευκόλυνση των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης της μηχανής.
Πολλαπλές συνταγές για διάφορους τύπους προϊόντων και κοπών.
Ειδικές, ανταλλάξιμες λεπίδες για κοπή ημι-σκληρών, σκληρών και πολύ σκληρών τυριών.
Αυτόματη ζύγιση με εξωτερική ζυγαριά.
Κοπή με προγραμματιζόμενο σταθερό βάρος.
Οθόνη ευρείας οθόνης.
Για ακριβή καθαρισμό, άνοιγμα από τρεις πλευρές.
Διαστάσεις: 190x80x90 εκ.
Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα.
Το φιοκέτο προέρχεται από το κόψιμο του μηρού του χοίρου. Διαφέρει από το πιο διάσημο κουλατέλο, καθώς είναι ένα πιο άπαχο αλλαντικό με ήπια γεύση.
Σε αυτή την εκδοχή, μαγειρεύεται με αρώματα και μπαχαρικά για μια εναλλακτική γεύση σε σχέση με την παραδοσιακή.